Виртуално обучение

Отзиви на родители, относно провеждането на дистанционното обучение в НУ „Св. Паисий Хилендарски“:

 

Dafi Kerandjieva:

Ех, г-жа Златева, много ме разчувствахте! ❤️ Всичко, което правим взаимно е безценно! ❤️

Катерина Иванова Вранчева-Ярецова:

26 март в 8:55 ч.

Скъпи учители,

Мислим да Ви наречем "МОРЕ",

но морето не винаги е тихо.

Мислим да Ви наречем "НЕБЕ,

но небето не винаги е синьо.

Мислим да Ви кажем" ЗЕМЯ",

но земята не винаги е разцъфтява,

а Вие сте учителите ни любими, без които няма да се справим.

За да посветиш живота си на най-мирната и най човешката професия е нужно наистина голямо и човеколюбиво сърце.

За всичко това което правите за нас и нашите деца Вие Г-жо Тренчева и страхотния ви екип от професионалисти в най-доброто училище приемете нашето ГОЛЯМО И ИСКРЕННО БЛАГОДАРЯ.

Гергана Кюркчиева:

В такъв момент разбираме, колко е отговорно да бъдеш учител! Като деца винаги сме мислели, че е лесна работа, отиваш, предаваш си урока и си тръгваш... Но никога не помислихме, какво му е коствало на този учител, да се подготви за урока, каква психика му трябва за да обясни на 20 деца, как и защо е така... И въпреки положението в което сме сега, Вие сте плътно до нас и до децата ни! Правите всичко възможно да улесните децата и да не изостават с материала.

Благодарим Ви, че сте до нас!

Бъдете здрави! ❤️

Liliana Angelova:

Адмирации за госпожите, точно и стегнато предават уроците, като презентации, работни листове, допълнителни упражнения линкове към сайтове.
Изключително организирани и отговорни.
Отлична комуникация, очарована съм и от старанието, усърдието и дисциплинираността на децата и родителите.
В този момент, доказахме че връзката учител, дете, родител, може и трябва да бъде стабилна и силна.
Заедно можем и го правим.
Благодаря ви на всички вас госпожи, родители, дечица.
На г-жа Тренчева за мотивацията и лидерския и дух, ежедневната подкрепа.

На всички ни е трудно.

Бъдете търпеливи.

ГЕРГАНА ХРИСТОВА:

Александра е много доволна от провеждането на онлайн часовете. И с нетърпение очаква всеки следващ час. Предполагам колко им е трудно на госпожите ни, но се справят блестящо. Аз също съм много доволна и благодарна на госпожите ни ,че правят всичко възможно и невъзможно, за да не изостават децата ни с уроците. Благодаря и на госпожа Тренчева за загрижеността за нашите деца! Бъдете здрави Вие и вашите семейства! Благодаря Ви от сърце!!!

Dafi Kerandjieva:

Привет, г-жа Тренчева! Приели сме много присърце учебните онлайн занимания и ние родителите, и децата! С нетърпение и голям интерес чакаме и провеждаме сутрешното обучение, следобяд стриктно изпълняваме домашните работи и допълнителните интерактивни задачки!

Всички сме съпричастни с настоящата ситуация, като знаем и се надяваме, че е за доброто ни!

Поздрави!

Гергана Стоименова:

Г-жо Рахова, искам да ви поздравя за отличната организация на работата на децата! Влагате толкова много усилия, сигурна съм и време, да им подготвяте нещата, да им бъде интересно, максимално ясно, разнообразно и разбира се полезно, винаги всичко е качено навреме! Благодаря Ви! Личи си, че работите с цялото си сърце за тях ❤️

Михаил Кадев:

Здравейте! Едва ли някой е очаквал, че ще се наложи децата ни да учат вкъщи, вместо да са в училищния двор и класната си стая. Да учат, да се забавляват и играят.. Да са заедно! Вие - учителите, сте изправени пред сериозното изпитание да преподавате също от вкъщи. Но се справяте, и то повече от отлично! А ние - родителите, сме плътно до вас! И ще се справим заедно! Не случайно избрахме именно това училище за нашите деца, все пак и ние от там сме тръгнали преди години.. Искам да изразя своята благодарност към целия учителски колектив от НУ Св. Паисий Хилендарски гр. Банско и в частност г-жа Светлана Глушкова и г-жа Илияна Мунина за усилията, които полагат всеки ден за нашите деца, макар и от разстояние! А г-жа Евгения Тренчева поздравявам за отличният избор на професионалисти, които всеки ден доказват, че нищо не може да им се опре! Бъдете здрави! Ние сме с вас!

Рая Ламбрева

Мили наши УЧИТЕЛКИ, Благодаря Ви от сърце за всеотдайността, творчеството и любовта, с които обгръщате децата ни всеки ден, дори от разстояние! И през екраните, и през слушалките се усещат топлината, усмивките и вдъхновението, с които ги дарявате! Когато човек работи с голям мерак и много страст - наистина всичко е възможно! - героите от Читанката оживяват, задачите стават забавни, а пък състезанията как само повдигат духа!!! Децата искрено се забавляват и са ангажирани.    Сега... отново имаме повод да проявим разбиране и човешка солидарност, и Вие ни помагате да ги открием в себе си!  Бъдете здрави!!!       Благодарим Ви, Госпожо Директор за прекрасния екип, с който работите!!! Благодарим Ви, Г-н Музика и Г-н Физическо за забавните и адекватни включвания в групата на класа ни! Бъдете здрави всички!!! Без ВАС е невъзможно да съхраним естествения стремеж на децата към знанието! С много обич оставаме към ВСИЧКИ ВАС аз и детето ми!

Миглена Думанова

Онлайн обучението откри цял един нов  свят пред нашите деца, истинско предизвикателство за всички ни, което се оказа изключително полезно и за родители и за деца и най вероятно и за учителите ни! Децата всеки ден с нетърпение очакват новите уроци и задачи. Благодаря най вече на прекрасните ни учителки, чието отношение към всяко дете им позволява да се чувстват по уверени в разбирането на нови знания. Благодаря за грижата за образователния процес, за вашия професионализъм и грамотност мили учителки. В крайна сметка знанията ви са безценни за всички!