banner 23 03 2022

 

Виртуално обучение
Начално училище „Св. Паисий Хилендарски” - гр. Банско
за нас

Начално училище „Св. Паисий Хилендарски” - гр. Банско

Първото училище, първата учителка се помнят за цял живот. НУ „Св. Паисий Хилендарски” има мисията да остане запомнящо се за ученици и родители, дало успешния старт за бъдещето им.

За родители
важно

За родители

Родителски срещи, важни съобщения и обявления

най-новиНовини и Събития

20 Ноември 2023

Поредицата състезания към СБНУ стартира с „Аз рисувам“. Младите художници от НУ „Св. Паисий Хилендарски“ гр. Банско показаха истински талант като направиха много красиви рисунки на тема „Празник“.
Радваме се на успехите на нашите ученици, които всеки ден ни изненадват приятно.
Благодарим Ви, родители, за доверието към нас и признанието за труда ни!

20 Ноември 2023

Днес 20.11.2023 г. получихме дарение от „ЛУИ Драйфус къмпани сървиз България“ ЕООД – гр. София- тридесет броя лаптопи, модел Lenovo Think Pad T 480 S и тридесет броя докинг станции.
Техническите средства са безвъзмездно дарени на училището за пълноценно организиране и провеждане на учебния процес, отговарящи на съвременните образователни изисквания.

20 Ноември 2023

Книгите са най-тихите и постоянни приятели. Те са най-достъпните и най-мъдри съветници, както и нашите най-търпеливи учители.
Няма по-голямо удоволствие от една прочетена книга.
Четенето ни отнася далече от дома, но по-важното е че, ни създава дом навсякъде.
НУ „Св. Паисий Хилендарски“ гр. Банско се включи активно с инициативи в чест на 17 ноември – Ден на четенето.

20 Ноември 2023

Ученици и учители от НУ „Св. Паисий Хилендарски“ гр. Банско се включиха в редица инициативи, посветени на Безопасността на движение по пътищата, по програма, изготвена от комисията по БДП:

17 Ноември 2023

Да бъдем добри!

Да се уважаваме!

Да се обичаме!Да мечтаем заедно!

Да успяваме заедно!

Да бъдем толерантни един към друг, защото светът е шарен и многообразен!

14 Ноември 2023

Тази седмица в НУ ,,Св. Паисий Хилендарски” беше посветена на значимите мъже в живота на децата. През изминалите дни бащи, чичовци, вуйчовци и дядовци показваха най-прекия и безопасен път до училище с тротинетки, велосипеди и пеша. Отделиха време за кулинарни творчества и заедно с учениците направиха здравословни и вкусни сандвичи. Привлякоха вниманието на малките с интересни разкази за своите професии. Спортната надпревара, изпълнена с емоции, игри и забавления, обедини деца и родители. Седмицата завърши с послания, написани от децата към възрастните, показвайки тяхната гордост и възхита.

нашите преподаватели

Запознайте се с нашият колектив! Винаги с лице към вас!

НУ „Св. Паисий Хилендарски” – гр. Банско е съвременно училище, в което работят професионалисти, за които учителската професия е призвание. Опирайки се на националните и европейски ценности, екипът не само образова децата, но ги подготвя за новите предизвикателства на времето, в което живеем.

ръководител ИКТ
технически секретар
медицинска сестра
Ние се гордеем с вас!
нашите победители

Ние се гордеем с вас!

Техните успехи са гордост за нашето училище. Благодарим ви ученици! :)